O adolescentă din Arizona, dispărută în urmă cu aproape 4 ani, a apărut la o secţie de poliţie din Montana

Căutările de amploare ale unei fete de 14 ani care a dispărut din zona Phoenix în urmă cu mai bine de trei ani au avut un final fericit când tânăra, acum în vârstă de 18 ani, s-a prezentat la o secţie de poliţie din Montana, au anunţat miercuri autorităţile.

2110 afișări
Imaginea articolului O adolescentă din Arizona, dispărută în urmă cu aproape 4 ani, a apărut la o secţie de poliţie din Montana

Sursa foto: Twitter

Alicia Navarro a mers recent în orăşelul de lângă graniţa canadiană şi a spus că este fata care a dispărut din casa ei din Glendale, Arizona, pe 15 septembrie 2019, a declarat poliţia din Glendale.
 
"Ea este din toate punctele de vedere în siguranţă, este în totalitate sănătoasă şi este din toate punctele de vedere fericită", a declarat Jose Santiago, un purtător de cuvânt al poliţiei din Glendale, la o conferinţă de presă.
 
Dispariţia a început ca o fugă de acasă, a declarat locotenentul de poliţie Scott Waite, dar cazul este în curs de investigare, iar mai multe detalii despre cum a ajuns în Montana au rămas neclare, relatează NBC News.
 
"Toate indiciile pe care ni le-a dat până acum sunt că şi-a părăsit intenţionat casa", a spus Waite. "Acum, dinamica din jurul acestei decizii este, evident, un lucru pe care îl analizăm".
 
Când Navarro s-a dus la poliţie în oraşul din Montana, la aproximativ 65 de kilometri de graniţa dintre SUA şi Canada, ea era singură şi de fiecare dată când a vorbit cu poliţia a făcut-o singură, au declarat oficialii.
 
"S-a prezentat la un departament de poliţie şi s-a identificat ca fiind Alicia Navarro. Practic, a cerut ajutor pentru a o scoate de pe lista minorilor dispăruţi", a declarat Santiago.
 
"Nu are niciun fel de probleme. Nu se confruntă cu niciun fel de acuzaţii", a spus el.
 
Dispariţia lui Navarro a declanşat o căutare care a inclus FBI şi Centrul pentru copii dispăruţi şi exploataţi. Au existat mii de ponturi de-a lungul anilor, a declarat poliţia.
 
Waite a declarat că întâlnirea dintre Navarro şi mama ei a fost "copleşitoare din punct de vedere emoţional" pentru amândouă. 
 
"Pot spune că, pentru toţi cei implicaţi, inclusiv pentru detectivi, a fost extrem de copleşitor", a spus Waite.
 
"A vrut să vorbească cu mama ei şi a vrut să se asigure că mama ei ştie că este bine", a declarat Santiago.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici