O americancă a fost arestată pentru a că i-a furat pălăria MAGA unui copil de 7 ani, care îl susţinea pe Donald Trump

O femeie în vârstă de 21 de ani a fost arestată vineri în Delaware şi acuzată de mai multe infracţiuni, inclusiv furt, după ce a atacat un băiat de 7 ani, care participa cu mama sa la un miting de susţinere a lui Donald Trump, scrie lawandcrime.com.

1253 afișări
Imaginea articolului O americancă a fost arestată pentru a că i-a furat pălăria MAGA unui copil de 7 ani, care îl susţinea pe Donald Trump

O americancă a fost arestată pentru a că i-a furat pălăria MAGA unui copil de 7 ani,, care îl susţinea pe Donald Trump

Olivia M. Winslow a fost arestat, iar pe numele său au fost formulate mai multe capete de acuzare. De asemenea, o altă femeie, care se presupune că a fost implicată în incident, urmează să fie identificată şi să i se aducă şi ei acuzaţii simliare.

Incidentul în care a fost implicată Winslow a avut loc la un miting de susţinere a lui Donald Trump.

Femeia a fost identificată după ce momentul în care a atacat copilul şi pe mama acestuia a fost filmat şi a devenit viral în mediul online.

Poliţiştii au declarat că Winslow este femeia care i-a smuls copilului de 7 ani însemnele pro-Trump şi i-a furat pălăria cu mesajul „Make America Great Again” (MAGA).

Copilul poate fi văzut plângând şi este auzit în timp ce îi cere mamei sale „să sune la 911”, în timp ce femeile strigau injurii la adresa lor. La un moment dat, mama băiatului le-a spus femeilor că „săvârşesc o infracţiune”.

Donald Trump Jr. a atras atenţia asupra incidentului şi l-a identificat pe băiat ca fiind Riley.

Presupusa complice a lui Winslow este, de asemenea, acuzată că a lovit un bărbat în faţă, provocându-i o rană uşoară şi că a lovit-o pe mama copilului în faţă cu pumnul. Mama copilului nu a fost rănită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici