O clădire s-a prăbuşit în Mumbai, într-o zonă intens populată. Cel puţin 40 de persoane sunt prinse sub dărâmături

O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit, joi, în oraşul Mumbai, iar cel puţin 40 de persoane sunt prinse sub dărâmături, au anunţat serviciile indiene de intervenţie, relatează site-ul The Indian Express.

448 afișări
Imaginea articolului O clădire s-a prăbuşit în Mumbai, într-o zonă intens populată. Cel puţin 40 de persoane sunt prinse sub dărâmături

O clădire s-a prăbuşit în Mumbai, într-o zonă intens populată. Cel puţin 40 de persoane sunt prinse sub dărâmături

Incidentul a fost raportat la ora locală 08.30 (06.00, ora României), iar clădirea a fost distrusă în întregime. Prăbuşirea a fost catalogată cu nivel maxim de urgenţă de către pompieri, care au sosit primii la faţa locului.

Cel puţin 90 de persoane din cadrul Forţei Naţionale de Răspuns la Dezastre (NDRF) au fost deplasate pentru a începe operaţiunile de căutare şi salvare. Aceştia sunt ajutaţi de către câini special antrenaţi.

Până în prezent, cel puţin o persoană a fost găsită decedată, iar alte opt au fost spitalizate, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Mumbai, Rashmi Karandikar.

Clădirea se află în zona intens populată Bhendi Bazaar şi are o vechime de aproximativ 100 de ani. Astfel de accidente sunt obişnuite în India, în special în timpul sezonului musonului şi din cauza standardelor scăzute de construcţie.

Oraşul Mumbai, capitala financiară a Indiei, a fost afectat în această săptămână de ploi torenţiale şi inundaţii.

Potrivit televiziunii The Times of India, cel puţin 7 persoane au murit, iar alte 17 au fost salvate şi au primit îngrijiri medicale. Pompierii anunţă că aproximativ nouă familii locuiau în clădire, iar sub dărâmături se mai află cel puţin 12 oameni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici