O confruntare între migranţi s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi. Poliţia sârbă: S-au folosit inclus arme de foc

O ciocnire între două grupuri de migranţi în apropiere de graniţa dintre Serbia şi Ungaria s-a soldat sâmbătă cu un mort şi alţi şapte răniţi, a anunţat televiziunea de stat din Serbia.

1491 afișări
Imaginea articolului O confruntare între migranţi s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi. Poliţia sârbă: S-au folosit inclus arme de foc

O confruntare între migranţi s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi. Poliţia sărbă: S-au folosit au inclus arme de foc

Migranţii erau blocaţi în nordul Serbiei în timp ce încercau să treacă în Uniunea Europeană când au izbucnit violenţele. Răniţii au fost transportaţi la un spital local, inclusiv o fată de 16 ani care a fost grav rănită, a anunţat presa sârbă, citând medici.

Aceştia au precizat că ciocnirile, care au inclus arme de foc, au avut loc într-o pădure din apropierea graniţei cu Ungaria. Poliţia a blocat zona în timp ce se desfăşoară ancheta.

Confruntarea a implicat, de asemenea, traficanţi de migranţi din Afganistan şi Pakistan, care iau bani pentru a le permite să treacă graniţa, potrivit rapoartelor presei locale.

Mii de migranţi care fug de războaiele şi sărăcia din Africa, Asia şi Orientul Mijlociu sunt blocaţi în Balcani, una dintre principalele rute europene pentru cei care încearcă să ajungă în Europa de Vest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici