O dronă a provocat o explozie în centrul unui oraş din Rusia. Două persoane rănite

O dronă a provocat duminică o explozie în centrul unui oraş din Rusia, rănind două persoane şi avariind trei clădiri rezidenţiale, a relatat agenţia de presă TASS, citând o sursă din cadrul forţelor de ordine şi un oficial al serviciului de urgenţă.

1469 afișări
Imaginea articolului O dronă a provocat o explozie în centrul unui oraş din Rusia. Două persoane rănite

Sursa foto: Twitter

"Cauza exploziei din regiunea Tula a fost un vehicul aerian fără pilot (UAV) de recunoaştere tactică", a declarat TASS, citând autorităţile.

Explozia a avut loc în centrul oraşului Kireyevsk, situat la aproximativ 220 km la sud de Moscova.

"Explozia a fost auzită la ora 15:19. Două victime, născute în 2002 şi 2006, au răni provocate de şrapnel. Serviciile de urgenţă se află la faţa locului", a declarat pentru TASS un reprezentant al serviciilor de urgenţă locale.

"Există un crater. Această explozie a avut loc în inima oraşului", a adăugat reprezentantul.

Videoclipurile şi fotografiile de pe reţelele de socializare au arătat un crater în apropierea unei clădiri cu acoperişul şi pereţii puternic avariaţi.

Reuters nu a putut verifica imediat imaginile.

Rusia a declarat în trecut că dronele ucrainene au zburat pe teritoriul său şi au provocat daune infrastructurii civile, afirmaţie pe care Kievul o neagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici