UPDATE Autorităţile de la Chişinău nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene / O dronă-kamikaze ar fi lovit o unitate militară de la Tiraspol

O dronă kamikaze a lovit duminică o unitate militară de la Tiraspol, transmite deschide.md.

1274 afișări
Imaginea articolului UPDATE Autorităţile de la Chişinău nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene / O dronă-kamikaze ar fi lovit o unitate militară de la Tiraspol

O dronă-kamikaze ar fi lovit o unitate militară de la Tiraspol

UPDATE Reacţia oficială a autorităţilor de la Chişinău:

“Biroul de Reintegrare a luat legătura cu celelalte autorităţi ale statului, iar în urma examinării imaginilor video şi din schimbul de informaţii, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică şi panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcţionează de câţiva ani.

Autorităţile de la Chişinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”.

Ştirea iniţială

O dronă kamikaze a lovit o unitate militară de la Tiraspol. Despre acest lucru scrie presa din Ucraina, precum şi cea din stânga Nistrului.

Imaginile au apărut pe canalele de Telegram. Potrivit surselor, pe reţele au ajuns imagini cu rămăşiţele dronei, iar cei din stânga Nistrului anunţă că nu au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti.

„Astăzi, un incendiu a avut loc pe teritoriul uneia dintre unităţile militare din Tiraspol, care a apărut ca urmare a unei explozii. S-a stabilit ulterior că explozia a avut loc ca urmare a unui atac cu o dronă Kamikaze. A fost deschis un dosar penal”, conform presei din regiunea transnistreană, relatează unimedia.md.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici