O familie indoneziană de 10 persoane a ratat avionul AirAsia dispărut pentru că a întârziat la aeroport

O familie indoneziană formată din zece persoane, care trebuia să călătorească cu avionul AirAsia dispărut duminică la scurt timp după decolare, a scăpat ca prin minune pentru că nu a ajuns la timp la aeroport, a declarat luni unul dintre membrii acesteia.

159 afișări
Imaginea articolului O familie indoneziană de 10 persoane a ratat avionul AirAsia dispărut pentru că a întârziat la aeroport

O familie indoneziană de 10 persoane a ratat avionul AirAsia dispărut pentru că a întârziat la aeroport (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christianawati, în vârstă de 36 de ani, a povestit că zece membri ai familiei sale, printre care mama şi fratele său mai mic, au mers la aeroportul din Surabaya, în estul insulei indoneziene Java, pentru a lua avionul care decola la ora locală 5.30. Ei mergeau în Singapore să sărbătorească Anul Nou.

Cei şase adulţi rezervaseră iniţial bilete la zborul de la ora locală 7.30, dar AirAsia i-a transferat la cursa de la ora 5.30. "Ne-au trimis un mesaj şi ne-au sunat pe 15 şi 16 decembrie pentru a ne informa că orarul zborului nostru s-a schimbat, dar am pierdut aceste apeluri", a adăugat Christianawati.

"Prin urmare, am ajuns la aeroport pentru a lua cursa de la ora 7.30, dar ni s-a spus că orarul zborului nostru a fost mutat la ora 5.30 şi că am întârziat. Desigur, am fost furioşi", a povestit ea.

"În momentul în care noile bilete erau pe cale să fie emise, am aflat că avionul care plecase mai devreme se prăbuşise, iar atunci ne-am anulat imediat zborul", a adăugat ea.

"Am fost şocată de această veste şi am plâns. Poate că a fost voinţa Lui Dumnezeu ca eu şi familia mea să nu fim în avion. A fost o binecuvântare", a precizat aceasta.

Acum, Christianawati şi familia sa se gândesc să schimbe compania aeriană pentru următoarele călătorii. "Mergem în Singapore de două ori pe an şi întotdeauna cu AirAsia. Dar acum încrederea noastră în AirAsia este mică şi pur şi simplu vom merge cu Garuda Indonesia".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici