O femeie, acuzată de tentativă de crimă, în urma percheziţiei la locuinţa unui diplomatic britanic

O femeie a fost acuzată miercuri de tentativă de crimă, după ce percheziţii au fost efectuate la locuinţa adjunctului ministrului britanic de Externe, Nicholas Sutcliffe, al cărui fiu a fost arestat de poliţie în cadrul unei operaţiuni antiteroriste, a anunţat Scotland Yard.

131 afișări
Imaginea articolului O femeie, acuzată de tentativă de crimă, în urma percheziţiei la locuinţa unui diplomatic britanic

O femeie, acuzată de tentativă de crimă, în urma percheziţiei la locuinţa unui diplomatic britanic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Anterior, poliţia a percheziţionat trei locuinţe, din sudul şi estul Londrei, şi a anunţat că a arestat sâmbătă un tânăr în vârstă de 19 ani. În cursul operaţiunii antiteroriste, o femeie, Kuntal Patel, în vârstă de 36 de ani, a fost, de asemenea, arestată şi a fost acuzată de tentativă de crimă.

Mai multe ziare de la Londra, printre care The Daily Mail şi The Telegraph, una dintre casele percheziţionate de experţii în ameninţări chmice ar aparţine diplomatului britanic Nicholas Sutcliffe, care deţine funcţia de adjunct al ministrului britanic de Externe, iar tânărul arestat este unul dintre copiii săi.

Poliţia a anunţat ulterior că tânărul a fost eliberat pe cauţiune şi nu va fi vizat de anchetă.

Ministerul britanic de Externe a refuzat să facă orice comentariu în legătură cu acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici