O femeie care a născut într-un avion ar putea plăti daune din cauza escalei neprevăzute

Compania aeriană China Airlines (CAL) va cere compensaţii unei femei care a născut în timpul unui zbor spre Los Angeles la începutul acestei luni, forţând aeronava să oprească în oraşul Anchorage din Alaska, a declarat ministrul taiwanez al Comunicaţiilor şi Transporturilor, Chen Jian-Yu.

617 afișări
Imaginea articolului O femeie care a născut într-un avion ar putea plăti daune din cauza escalei neprevăzute

O femeie care a născut într-un avion ar putea plăti daune din cauza escalei neprevăzute (Imagine: Wikipedia)

Chen a spus în timpul unei audieri legislative că femeia a ascuns faptul că sarcina sa avea 36 de săptămâni şi s-a îmbarcat intenţionat în avion pentru a naşte pe teritoriul american, informează canalul de ştiri Focus Taiwan în pagina online.

Legislatorul Lo Shu-lei a blamat femeia pentru că neglijat siguranţa sa, a copilului ei şi a altor pasageri, doar pentru a obţine un paşaport american pentru copilul său.

Lo a spus că nu este rezonabil ca linia aeriană CAL să acopere peste un milion de dolari taiwanezi, costurile aferente aterizării avionului în Anchorage şi sosirii sale în Los Angeles, la mai multe ore faţă de programul stabilit.

În calitate de cel mai mare acţionar al CAL, Ministerul Transporturilor şi Comunicaţiilor ar trebui să se asigure că linia aeriană cere compensaţii din partea femeii, a spus ea. Drept răspuns, Chen a spus că, deşi nu există momentan pedepse stipulate pentru astfel de situaţii, ministerul său va permite companiei CAL să ceară compensaţii din partea femeii pentru pierderile cauzate şi pentru a descuraja ca incidente similare să se întâmple în viitor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici