O femeie din Texas a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea

O femeie din Texas a fost atacată de un şoim şi de un şarpe în acelaşi timp, după ce pasărea - care mănâncă şerpi - a scăpat din greşeală şarpele care se zbătea pe ea.

856 afișări
Imaginea articolului O femeie din Texas a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea

Sursa foto: Twitter

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, îşi tundea gazonul luna trecută, când un şoim care trecea prin zonă a scăpat un şarpe pe ea, înainte de a se repezi să îşi recupereze mâncarea.
 
Şarpele s-a înfăşurat în jurul braţului ei şi a început să o atace la faţă, în timp ce pasărea şi-a înfipt ghearele adânc în carnea ei. Atacul terifiant a lăsat-o pe Jones cu tăieturi şi vânătăi pe braţ şi pe faţă.
 
Incidentul bizar a avut loc pe 25 iulie în oraşul Silsbee, Texas, în apropiere de graniţa cu Louisiana. Totul a început după ce un şarpe a căzut brusc din cer şi a aterizat pe ea. Înainte ca ea să-l poată îndepărta, a început atacul şoimului.
 
"În timp ce încercam să înlătur şarpele, şarpele s-a înfăşurat în jurul braţului meu", a declarat ea pentru CBS News. "Şarpele mă lovea în faţă, mi-a lovit ochelarii de câteva ori... Eu îl loveam şi îl loveam, el lovea şi lovea şi continua să se ţină".
 
Femeia şi-a dat seama că trebuie să fi fost scăpat de o pasăre care trecea pe lângă ea, deoarece nu se afla sub copaci când s-a întâmplat. Presupunerea ei a fost rapid confirmată când şoimul a coborât şi s-a alăturat încăierării, relatează BBC.
 
"Apoi, la fel de repede cum a apărut şarpele, a apărut şi şoimul", a spus Jones. "Şoimul a apucat şarpele care era înfăşurat în jurul braţului meu şi l-a tras ca şi cum ar fi vrut să-l ducă departe. Şi când a făcut-o, mi-a smucit braţul în sus. Şoimul îmi ducea braţul şi şarpele cu el".
 
Şoimul s-a chinuit să îndepărteze şarpele de pe corpul lui Jones, înfingându-şi ghearele în mod repetat în timp ce încerca să îşi smulgă înapoi hrana. În cele din urmă, şarpele a fost înlăturat de pe braţul ei, lăsându-l pe soţul ei speriat să o conducă la spital.
 
"Erau înţepături, tăieturi, abraziuni, zgârieturi şi vânătăi severe", a spus ea, adăugând că atacurile şarpelui asupra feţei i-au deteriorat ochelarii.
 
Jones a descris atacul ca fiind traumatizant, adăugând că a crezut că va muri şi că are probleme cu somnul de când s-a întâmplat. Ea a declarat că, trăind în mediul rural din Texas, întâlnirile cu animale sălbatice sunt la ordinea zilei.
 
"Chiar am văzut un şoim ridicând un şarpe. Este ceva ce fac ei, aşa îşi ucid prada", a spus Jones. Dar acum, spune ea, este ceva ce nu va uita niciodată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici