O fetiţă de opt ani îşi mărturiseşte dragostea ei pentru jihad: "Unii dintre copii nu se mai întorc niciodată la mamele lor. Nimeni nu este prea tânăr" - VIDEO ŞOCANT

O fetiţă în vârstă de opt ani vorbeşte despre dragostea ei pentru jihad şi despre revoltele din Siria într-o înregistrare video şocantă realizată la o conferinţă musulmană de la Sydney.

613 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de opt ani îşi mărturiseşte dragostea ei pentru jihad: "Unii dintre copii nu se mai întorc niciodată la mamele lor. Nimeni nu este prea tânăr" - VIDEO ŞOCANT

O fetiţă în vârstă de opt ani vorbeşte despre dragostea ei pentru jihad la o reuniune islamică

Fetiţa, care este numită Ruqaya în înregistrare, face aceste comentarii controversate în timp ce se adresează mulţimii la o reuniune islamică organizată de aripa australiană a grupării Hizb ut-Tahrir. Autorităţile investighează în prezent trecutul fetiţei, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

"Aceste revolte au demonstrat că această Ummah (comunitate) este vie şi sănătoasă, că sentimentele ei sunt pentru islam, dragostea ei este pentru jihad, ea s-a eliberat de frica pe care o purta", afirmă fetiţa, potrivit 9News.

"Copii de vârsta mea pot fi văzuţi pe străzi alăturându-se revoltelor, riscându-şi vieţile pentru a aduce mâncare, apă şi medicamente membrilor familiilor lor care au fost răniţi, unii dintre ei nu se mai întorc niciodată la mamele lor ... Nimeni nu este prea tânăr", adaugă ea.

Sydney a fost scena unor revolte violente la sfârşitul săptămânii trecute, devenind ultimul dintre oraşele afectate de demonstraţiile generate în lume de filmul antiislamic "Innocence of Muslims".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici