O mamă şi fiul ei au supravieţuit după ce avionul lor s-a prăbuşit în jungla columbiană

O mamă şi fiul ei în vârstă de un an au fost găsiţi în viaţă în jungla columbiană la cinci zile după prăbuşirea avionului în care se aflau, o situaţia calificată drept un "miracol" de către autorităţi, relatează Sky News, în pagina electronică.

8337 afișări
Imaginea articolului O mamă şi fiul ei au supravieţuit după ce avionul lor s-a prăbuşit în jungla columbiană

O mamă şi fiul ei au supravieţuit după ce avionul lor s-a prăbuşit în jungla columbiană (Imagine: Sky News)

Nelly Murillo, în vârstă de 18 ani, şi fiul său, Yudier Moreno, au fost descoperiţi miercuri în apropiere de locul unde s-a prăbuşit, sâmbătă, un avion Cessna 303. Cei doi au fost transportaţi cu elicopterul la un spital din nord-vestul ţării, dar Murillo are doar răni uşoare, în timp ce bebeluşul pare nevătămat.

"Este un miracol. Este o zonă foarte sălbatică şi a fost un accident catastrofal", a declarat colonelul Hector Carrascal, comandant al forţelor aeriene columbiene.

Pilotul, căpitanul Carlos Mario Ceballos, a murit în accident, iar echipele de salvare i-au găsit cadavrul în epava avionului. Acestea au descoperit uşa aeronavei deschise şi au suspectat că supravieţuitorii au reuşit să iasă. O echipă formată din 14 persoane a petrecut câteva zile căutând prin junglă înainte de a-i găsi pe cei doi.

Avionul se deplasa între Nuqui şi Quibdo, în nord-vestul Columbiei, atunci când s-a prăbuşit. Cauza accidentului nu este cunoscută încă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici