O mare companie aeriană din SUA va relua zborurile către Israel

  • Compania aeriană United Airlines a anunţat că intenţionează să reia zborurile către Israel luna viitoare.
  • Legătura SUA-Israel a fost suspendată în octombrie după atacul Hamas.
  • Avioanele vor face escală în Europa.
255 afișări
Imaginea articolului O mare companie aeriană din SUA va relua zborurile către Israel

O mare companie aeriană din SUA va relua zborurile către Israel

Reprezentanţii companiei aeriene au spus că va fi refăcută legătura între Newark, New Jersey şi Tel Aviv, cu o escală la Munchen. Primele zboruri au fost programate pe 2 şi 4 martie, iar serviciul zilnic se va relua de pe 6 martie, potrivit Sky News.

Decizia a fost luată după ce experţii companiei au efectuat „o analiză detaliată a siguranţei”. De asemenea, au fost consultaţi alţi specialişti în securitate şi oficiali guvernamentali din ambele ţări.

Alte companii aviatice precum American Airlines şi Delta Air Lines au oprit zborurile către Tel Aviv după începutul războiului şi nu au anunţat când ar putea fi refăcute legăturile.

Mai mulţi operatori europeni au reluat şi ei zborurile către Israel. Alţii au anunţat că vor reîncepe să zboare către Israel de la primăvară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici