O navă s-a răsturnat în apropiere de Japonia. Nouă membri ai echipajului sunt dispăruţi

O navă cu 22 de persoane la bord s-a răsturnat în largul coastelor Japoniei. Nouă persoane sunt dispărute în urma accidentului care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri.

335 afișări
Imaginea articolului O navă s-a răsturnat în apropiere de Japonia. Nouă membri ai echipajului sunt dispăruţi

Sursa foto: Twitter

Nava s-a răsturnat în largul prefecturii Nagasaki, a anunţat Paza de Coastă japoneză pentru CNN.

Paza de Coastă a mai spus că a primit un semnal de ajutor de la nava Jin Tian, sub pavilion Hong Kong, în timp ce se deplasa la 110 kilometri vest de Insulele Danjo, în Marea Chinei de Est, cu un echipaj de 22 de persoane la bord.

Se crede că echipajul format 14 chinezi şi opt cetăţeni din Myanmar, a fost transferat pe bărci de salvare, a explicat Paza de Coastă din Japonia.

13 oameni au fost salvaţi până în prezent, cinci de către nave comerciale care navigau în apropiere, doi de către elicoptere japoneze şi şase de către poliţia maritimă sud-coreeană, a precizat Paza de Coastă japoneză.

Nava Jin Tian trebuia să ajungă miercuri în portul Incheon, în Coreea de Sud. Vaporul a părăsit portul Klang din Malaezia la începutul lunii decembrie, potrivit site-ului de urmărire a traficului MarineTraffic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici