O nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa. Macron: „Această viaţă ne-a lipsit foarte mult"

  • Preşedintele Emmanuel Macron salută o nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa
  • Emmanuel Macron: "Am ajuns în acel moment!"
  • "Pentru ca această reluare a activităţilor să fie de durată, trebuie să continuăm respectarea protocoalelor şi măsurilor", a subliniat preşedintele Franţei
197 afișări
Imaginea articolului O nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa. Macron: „Această viaţă ne-a lipsit foarte mult"

Emmanuel Macron salută o nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa

Preşedintele Emmanuel Macron a salutat, miercuri, începerea unei noi etape de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa, informează cotidianul Le Figaro.

"Am ajuns în acel moment!", a declarat Emmanuel Macron, prin Twitter.

La mai mult de un an de la izbucnirea pandemiei, în Franţa a început miercuri a treia şi penultima etapă a eliminării restricţiilor antiepidemice. Restaurantele vor putea primi clienţi în interior, sălile de sport şi piscinele funcţionează normal, iar circulaţia este permisă până la ora 23.00.

Permisul sanitar va fi necesar doar pentru evenimentele de peste 1.000 de persoane.

"Să stăm la masă într-un restaurant. Să mergem la un spectacol. Să vibrăm de emoţie la unison în tribune. Să revenim la sălile de sport. Această viaţă ne-a lipsit foarte mult", a afirmat Emmanuel Macron.

"Pentru ca această reluare a activităţilor să fie de durată, trebuie să continuăm respectarea protocoalelor şi măsurilor", a insistat preşedintele Franţei.

VEZI AICI VIDEO Emmanuel Macron, lovit peste faţă de un bărbat în timpul unei vizite / Doi suspecţi au fost reţinuţi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici