O nouă lovitură pentru oligarhii ruşi. Ferrari îşi suspendă exporturile pentru piaţa din Rusia

Constructorul de automobile de lux Ferrari a anunţat marţi că îşi va suspenda exporturile către Rusia, din cauza invaziei în Ucraina, scrie Reuters.

382 afișări
Imaginea articolului O nouă lovitură pentru oligarhii ruşi. Ferrari îşi suspendă exporturile pentru piaţa din Rusia

"Având în vedere situaţia actuală, Ferrari a luat decizia de a suspenda producţia de vehicule pentru piaţa rusă până la noi ordine", a precizat compania italiană într-un comunicat. "Continuăm să monitorizăm îndeaproape situaţia şi vom respecta întotdeauna toate regulile, reglementările şi sancţiunile", a precizat aceasta.

Ferrari se adaugă la o serie de companii, inclusiv producători auto şi grupuri de bunuri de lux, care au luat măsuri pentru a limita, suspenda sau ieşi din activităţile comerciale din Rusia după invazia Moscovei în Ucraina. citeste mai departe

Producătorul rival de maşini sport Lamborghini, o unitate a Volkswagen, a declarat marţi că şi-a suspendat afacerile cu Rusia.

Săptămâna trecută, Ferrari a declarat că Rusia este o piaţă foarte mică pentru ea şi că nu vede în acest moment niciun impact asupra lanţului său de aprovizionare ca urmare a invaziei Rusiei în Ucraina.

Ferrari a mai spus marţi că donează un milion de euro (1,09 milioane de dolari) pentru a sprijini ucrainenii aflaţi în dificultate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici