O parte dintr-un port britanic a fost închisă după ce un vas de pescuit a scos un obiect suspect de pe fundul mării | FOTO

O parte a portului Brixham a fost închisă în weekend după ce un obiect misterios a fost scos din apă într-o plasă de un vas de pescuit, transmite publicaţia Devon Online.

42161 afișări
Imaginea articolului O parte dintr-un port britanic a fost închisă după ce un vas de pescuit a scos un obiect suspect de pe fundul mării | FOTO

O parte dintr-un port britanic a fost închisă după ce un vas de pescuit a scos un obiect suspect de pe fundul mării | FOTO, VIDEO

Despre obiect s-a spus că este o torpilă, o mină sau un rezervor de combustibil. În acest caz au fost alertate poliţia, marina militară şi paza de coastă.

Autorităţile nu au vrut să rişte şi au detonat obiectul în largul mării.

A fost a doua oară în ultimele zile când în micul oraş din Devon au fost chemate autorităţile pentru a prelua un obiect suspect.

Cu două zile înainte de descoperirea „torpilei”, un alt vas de pescuit a scos din apă un obiect care părea să fie o bombă neexplodată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici