O româncă a fost violată în Italia de cinci compatrioţi

O româncă de 22 de ani a fost violată de cinci compatrioţi în Italia, aceştia fiind arestaţi de carabinieri la câteva ore după ce au fost denunţaţi de victimă, relatează Il Tempo, în ediţia electronică.

49 afișări
Imaginea articolului O româncă a fost violată în Italia de cinci compatrioţi

O româncă a fost violată în Italia de cinci compatrioţi (Imagine: Mediafa Foto/AFP)

Femeia, care este căsătorită şi are un copil în România, a povestit că agresorii au urmărit-o în timp ce se întorcea acasă de la muncă, de la o fermă din Sibari, unde culege citrice.

Cei cinci români, pe care îi cunoştea doar din vedere, au forţat-o să intre în casă, la Cosentino, şi au violat-o timp de mai multe ore, în noaptea de miercuri spre joi.

Femeia, însoţită de soţul ei, le-a povestit carabinierilor ce s-a întâmplat şi a oferit o descriere a celor cinci agresori. În câteva ore, cei cinci români au fost reţinuţi. Ei îşi făcuseră bagajele pentru a se muta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici