„O săptămână critică pentru Brexit”. Theresa May ia în calcul demiterea sa din funcţie

Premierul britanic Theresa May a avertizat că urmează o săptămână "critică" pentru Brexit, iar demiterea sa din funcţia de şef al Guvernului nu va transforma acest proces într-unul mai uşor, relatează site-ul postului BBC.

2993 afișări
Imaginea articolului „O săptămână critică pentru Brexit”. Theresa May ia în calcul demiterea sa din funcţie

„O săptămână critică pentru Brexit”. Theresa May ia în calcul demiterea sa din funcţie

Recent, mai mulţi oficiali şi-au exprimat intenţia de a cere o moţiune de cenzură împotriva Theresei May.

Comisia Europeană a confirmat, miercuri seară, că Marea Britanie şi Uniunea Europeană au ajuns la un acord "decisiv" pe tema Brexit.

Discuţiile privind viitoarele relaţii între Marea Britanie şi Uniunea Europeană vor continua înainte de summitul UE de săptămâna viitoare.

Jeremy Corbyn a declarat că Partidul Laburist ar fi putut ajunge la o înţelegere mai bună privind Brexit.

Acordul între Londra şi Bruxelles, publicat miercuri, urmează să fie semnat în cadrul summitului de săptămâna viitoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici