O tânără este hrănită prin inimă după ce a dezvoltat alergii la toate alimentele

  • O tânără de 20 de ani este hrănită prin inimă
  • Lauren Wittering are alergie la toate alimentele
  • Chiar şi mirosul mâncării îi creează reacţii alergice
23542 afișări
Imaginea articolului O tânără este hrănită prin inimă după ce a dezvoltat alergii la toate alimentele

O tânără este hrănită prin inimă după ce a dezvoltat alergii la toate alimentele

Lauren Wittering nici măcar nu se mai poate apropia de mâncare, deoarece a fost diagnosticată cu o afecţiune care îi pune viaţa în pericol şi care declanşează reacţii alergice severe.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a dezvoltat alergii la toate tipurile de mâncare şi chiar şi mirosul alimentelor îi provocă reacţii alergice care îi pot pune viaţa în pericol.

Medicii au fost nevoiţi să-i introducă un tub în stomac pentru a o hrăni, dar a devenit chiar alergică şi la asta.

Acum tânăra de 20 de ani, care a pierdut 30 de kilograme în doi ani, este hrănită printr-un tub care intră direct în inima ei.

Lauren suferă de o afecţiune cunoscută sub numele de sindrom de activare a mastocitelor sau MCAS, scrie Daily Star.

Afecţiunea apare atunci când mastocitele unei persoane sunt declanşate în mod excesiv de substanţe neobişnuite, rezultând reacţii alergice şi anafilaxie.

„Timp de aproximativ un an putut mânca cinci alimente - pui, orez, cartofi, morcovi şi broccoli. Dar, aproape peste noapte, am dezvoltat alergie şi la acestea aşa că nu am mai putut mânca nimic”, povesteşte tânăra.

Lauren supravieţuieşte acum cu ajutorul unei linii centrale intravenoase în care toţi nutrienţii de care are nevoie pentru a trăi merg direct la inimă.

Pe măsură ce reacţiile ei s-au intensificat, a devenit alergică la toate alimentele - precum şi la alcool, fum şi parfum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici