O tânără s-a spânzurat într-o pădure după un episod psihotic cauzat de un drog popular, combinat cu alcool

  • După o noapte de consum de alcool şi cocaină, Katrina Fell a suferit un episod psihotic sever
  • Tânăra era fiica unei femei de afaceri
  • Apropiaţii spun că Fell părea să fie fericită
14947 afișări
Imaginea articolului O tânără s-a spânzurat într-o pădure după un episod psihotic cauzat de un drog popular, combinat cu alcool

O tânără s-a spânzurat într-o pădure după un episod psihotic cauzat de un drog popular, combinat cu alcool

O tânără în vârstă de 23 de ani s-a spânzurat într-o pădure după ce a suferit un episod psihotic sever în urma consumului de alcool şi cocaină, transmite Daily Mail.

Katrina Fell, fiica unei femei de afaceri din Marea Britanie, a intrat în panică în timp ce stătea pe canapea după o noapte petrecută cu prietenii ei. Tânăra a început apoi să repete: „Trebuie să merg acasă”.

Fell a luat un taxi şi i-a cerut şoferului să o lase într-o pădure din apropierea casei ei din localitatea Waddington. Ulterior, tânăra a fost găsită spânzurată în aropierea unui râu.

Apropiaţii spun că Fell părea o tânără fericită, care plănuia să meargă în curând într-o excursie la Amsterdam, iar apoi să îşi cumpere o locuinţă împreună cu prietenul ei.

Tragedia s-a întâmplat la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, iar rezultatele anchetei poliţiei au fost făcute publice acum. Oamenii legi nu suspectează că o altă persoană ar fi implicată în acest caz.

Mama fetei este directorul unei cunoscute companii din domeniul sănătăţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici