Oficial american: Ameninţările Iranului nu vor duce decât la accentuarea izolării ţării

Reprezentantul special al Statelor Unite pentru Iran, Brian Hook a declarat vineri că ameninţările lansate de către autorităţile de la Teheran nu vor duce decât la o izolare şi mai accentuată a Iranului la nivel internaţional, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

1173 afișări
Imaginea articolului Oficial american: Ameninţările Iranului nu vor duce decât la accentuarea izolării ţării

Oficial american: Ameninţările Iranului nu vor duce decât la accentuarea izolării ţării

Declaraţia oficialului american vine la scurt timp după ce liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei a declarat că Gardienii Revoluţiei din Iran ar putea acţiona şi în afara graniţelor în lupta împotriva Statelor Unite.

„Atât timp cât regimul ameninţă întreaga lume, va deveni mai izolat. Până când Iranul nu se va comporta ca o naţiune normală, izolarea în care se află se va adânci”, a declarat Hook.

Vineri, în cadrul primei sale predici din ultimii opt ani, Khamenei a declarat, în faţa enoriaşilor care scandau „Moarte Americii” că Gardienii Revoluţiei ar putea să acţioneze în afara graniţelor Iranului ca răspuns la o operaţiune militară a Statelor Unite care a dus la moartea unuia dintre principalii lideri de la Teheran, generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici