Oficial israelian: arme şi echipamente au fost găsite în spitalul Al Shifa

Arme şi „infrastructură teroristă” au fost găsite în timpul raidului de miercuri de la spitalul Al Shifa, a declarat un oficial israelian, potrivit Sky News.

464 afișări
Imaginea articolului Oficial israelian: arme şi echipamente au fost găsite în spitalul Al Shifa

Oficialul nu a furnizat detalii suplimentare despre descoperiri, dar a spus că trupele au dovezi concrete că Hamas foloseşte unitatea medicală drept „cartier general al terorii”.

Până în prezent, nu au avut loc lupte în interiorul complexului medical, a mai spus oficialul, spunând că forţele sunt „prezente într-un anumit loc” din complexul uriaş.

De asemenea, nu s-a spus cât timp vor rămâne forţele israeliene la spital.

Militarii israelieni i-au interogat pe cei găsiţi în complex şi au anunţat că „nu există fricţiuni” cu personalul spitalului, pacienţi sau civili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici