Oficial sloven: Fondurile promise Turciei în criza imigranţilor ar putea fi insuficiente

Cele şase miliarde de euro promise de Uniunea Europeană Turciei pentru gestionarea crizei imigranţilor ar putea să nu fie suficiente, estimează ministrul sloven de Externe, Karl Erjavec, după o întrevedere cu ministrul turc al Afacerilor Europene, Volkan Bozkir.

445 afișări
Imaginea articolului Oficial sloven: Fondurile promise Turciei în criza imigranţilor ar putea fi insuficiente

Oficial sloven: Fondurile promise Turciei în criza imigranţilor ar putea fi insuficiente (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Cred că fondurile prevăzute pentru gestionarea crizei imigranţilor nu vor fi suficiente", a declarat Karl Erjavec după discuţiile cu Volkan Bozkir.

"Este doar prima etapă, dar este important ca acordul UE-Turcia să producă rezultate", a adăugat şeful diplomaţiei slovene, citat de ziarul Le Figaro.

Uniunea Europeană a promis Turciei un ajutor de şase miliarde de euro pentru limitarea tranzitului imigranţilor spre spaţiul comunitar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici