Oficial SUA: Donald Trump este supărat pe China şi nu mai consideră important acordul comercial

  • Oficial SUA: Donald Trump este supărat pe China şi nu mai consideră important acordul comercial
  • Larry Kudlow, consilier prezidenţial: „China, cred eu, face o mare greşeală"
  • Administraţia Donald Trump ar primi înapoi orice companie americană din Hong Kong sau din China continentală care ar vrea să revină în SUA
723 afișări
Imaginea articolului Oficial SUA: Donald Trump este supărat pe China şi nu mai consideră important acordul comercial

Oficial SUA: Donald Trump este supărat pe China şi nu mai consideră important acordul comercial

Preşedintele SUA, Donald Trump, este „iritat" atât de mult pe Beijing din cauza crizei coronavirusului a altor probleme încât nu mai consideră atât de important acordul comercial bilateral, afirmă consilierul prezidenţial Larry Kudlow, îndemnând companiile americane din China să revină în SUA.
 
Etapa I a acordului comercial SUA-China rămâne intactă deocamdată, a subliniat Larry Kudlow, consilierul pentru Afaceri Economice al preşedintelui Donald Trump, subliniind că Administraţia de la Washington aşteaptă să vadă dacă Beijingul îşi respectă angajamentele.
 
Referindu-se la situaţia din Hong Kong, unde Administraţia de la Beijing vrea să îşi consolideze controlul prin aplicarea unei noi legi privind siguranţa naţională, oficialul american a precizat: „China, cred eu, face o mare greşeală".
 
Administraţia Donald Trump ar primi înapoi orice companie americană din Hong Kong sau din China continentală care ar vrea să revină în Statele Unite, a spus Larry Kudlow într-un interviu acordat postului Fox Business. „Vom face ce putem pentru suportarea cheltuielilor mutării, dacă aceste companii readuc reţeaua de aprovizionare şi de producţie în SUA", a subliniat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
trump,
china

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici