Oficialii absenţi de la funeraliile lui Lech Kaczynski, ţinta unor mingi de golf pe un site polonez

Un post de radio din Polonia a creat un site care permite utilizatorilor de Internet să arunce mingi de golf virtuale în politicienii occidentali care care nu au participat la funeraliile lui Lech Kaczynski duminica trecută, relatează Radio Polonia, în pagina electronică.

14 afișări
Imaginea articolului Oficialii absenţi de la funeraliile lui Lech Kaczynski, ţinta unor mingi de golf pe un site polonez

Oficialii absenţi de la funeraliile lui Lech Kaczynski, ţinta unor mingi de golf pe un site polonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campania meciului de golf intervine după ce cotidianul Washington Times a publicat informaţii potrivit cărora preşedintele Barack Obama, care şi-a anulat vizita la Cracovia din cauza norului de cenuşă vulcanică, a jucat golf în timp ce preşedintele polonez era înmormântat.

Potrivit postului de radio RMF, meciul de golf a devenit simbolul absenţei.

Pentru a lansa mingi de golf virtuale, utilizatorii de Internet trebuie să completeze un formular în poloneză sau engleză şi să aleagă un politician în care să arunce mingea, cum ar fi preşedintele Barack Obama, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, preşedintele Israelului, Shimon Peres, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, sau ambasadele italiană şi spaniolă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici