Oligarh ucrainean, un susţinător al lui Donald Trump care ar deţine informaţii compromiţătoare despre Joe Biden, arestat

Oligarhul ucrainean Oleksandr Onyshchenko, un susţinător al preşedintelui american Donald Trump care afirmă că deţine informaţii compromiţătoare despre Joseph Biden, candidat în cursa prezidenţială din SUA, a fost arestat preventiv în Germania, afirmă surse citate de presa germană.

1490 afișări
Imaginea articolului Oligarh ucrainean, un susţinător al lui Donald Trump care ar deţine informaţii compromiţătoare despre Joe Biden, arestat

Oligarh ucrainean susţinător al lui Donald Trump, arestat în Germania

Olexandr Onyschtschenko, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat preventiv în localitatea germană Achim, situată în landul Saxonia Inferioară, afirmă surse citate de site-ul T-Online.de.

Fostul politician ucrainean era dat în urmărire de trei ani de autorităţile ucrainene, pentru presupuse acte de corupţie. Parchetul din oraşul german Oldenburg a confirmat "arestarea unui cetăţean ucrainean".

Olexandr Onyschtschenko este un susţinător al preşedintelui SUA, Donald Trump, iar recent declarase că deţine informaţii compromiţătoare despre fostul vicepreşedinte american Joseph Biden şi despre compania energetică ucraineană Burisma, din conducerea căreia a făcut parte fiul acestuia Hunter Biden. În trecut, Olexandr Onyschtschenko s-a întâlnit cu Donald Trump la reşedinţa acestuia din Mar-a-Lago, statul Florida.

Camera Reprezentanţilor din SUA a anunţat joi că va elabora articolele pentru inculparea preşedintelui Donald Trump în cadrul procedurii parlamentare pentru eventuala demitere. Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
ucraina,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici