Om de afaceri egiptean, arestat pentru agresarea sexuală a unei cameriste într-un hotel din New York

Un om de afaceri egiptean a fost arestat la New York sub acuzaţia că ar fi agresat sexual o cameristă în hotelul de lux Pierre.

154 afișări
Imaginea articolului Om de afaceri egiptean, arestat pentru agresarea sexuală a unei cameriste într-un hotel din New York

Om de afaceri egiptean, arestat pentru agresarea sexuală a unei cameriste într-un hotel din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mahmoud Abdel Salam Omar, fost director al Băncii din Alexandria şi în prezent preşedinte al companiei El-Mex Salines, este acuzat că a agresat sexual o cameristă de culoare, în vârstă de 44 de ani, în camera lui de hotel.

Omar este în arest preventiv sub acuzaţia de hărţuire şi agresiune sexuală.

Ziarul New York Daily News a dezvăluit că omul de afaceri i-ar fi atins "sânii cameristei şi ar fi pipăit-o".

Cazul aminteşte de cel al fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn, 62 de ani, acuzat de tentativă de viol şi agresarea sexuală a unei cameriste la Hotelul Sofitel din New York.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici