OMS: Ofensiva israeliană ar putea închide ultimul spital din Rafah

  • Ofensiva israeliană ar putea provoca închiderea ultimului spital din Rafah.
  • Avertismentul a fost lansat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).
Urmărește
238 afișări
Imaginea articolului OMS: Ofensiva israeliană ar putea închide ultimul spital din Rafah

OMS: Ofensiva israeliană ar putea închide ultimul spital din Rafah

OMS se aşteaptă la „mortalitate suplimentară substanţială” dacă incursiunea asupra Rafah se prelungeşte, potrivit Sky News.

Un oficial de la agenţia de sănătate a declarat că, dacă Israelul îşi va continua operaţiunile în cel mai sudic oraş din Gaza, ultimul său spital activ nu va mai fi funcţional.

Richard Peeperkorn, reprezentantul OMS pentru Gaza şi Cisiordania, a spus că nici măcar „planul de urgenţă nu va împiedica” lucrurile menţionate.

La începutul lunii mai, OMS a anunţat că cele trei spitale din Rafah, Najjar, al Helal al Emarati şi Kuweit, erau doar parţial operaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici