Operaţiunea de salvare de la Dnipro: ruinele au fost aproape înlăturate, 20 de persoane încă lipsesc

Resturile blocului atacat de ruşi cu o rachetă aproape au fost înlăturate, dar echipele de intervenţie încă mai caută persoane dispărute.

186 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea de salvare de la Dnipro: ruinele au fost aproape înlăturate, 20 de persoane încă lipsesc

Operaţiunea de salvare de la Dnipro: ruinele au fost aproape înlăturate, 20 de persoane încă lipsesc

25 de persoane sunt încă dispărute sub dărâmăturile clădirii atacate sâmbătă de ruşi. Căutările continuă la mai bine de 60 de ore după ce racheta rusească a distrus blocul din Dnipro.

Echipele de intervenţie scotocesc printre dărâmături pentru a găsi cele 25 de persoane încă dispărute, a declarat guvernatorul regional Valentyn Reznichenko, potrivit Sky News.

Resturile clădirii au fost înlăturate în proporţie de 90%, a mai spus guvernatorul.

Cel puţin 40 de persoane au fost ucise, acesta fiind unul dintre cele mai sângeroase atacuri de la începutul războiului. 39 de persoane au fost salvate, iar 28 se află în spital. Zece dintre cei răniţi sunt în stare gravă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici