Opt copii au murit înecaţi după ce ambarcaţiunea pe care se aflau s-a scufundat în Turcia

Cel puţin 11 imigranţi, inclusiv opt copii, au murit după ce ambarcaţiune cu care erau transportaţi s-a scufundat pe coasta de vest a Turciei, au informat sâmbătă Garda de Coastă, relatează agenţia Anadolu.

272 afișări
Imaginea articolului Opt copii au murit înecaţi după ce ambarcaţiunea pe care se aflau s-a scufundat în Turcia

Cel puţin 11 imigranţi au murit după ce ambarcaţiunea pe care se aflau s-a scufundat în Turcia

Ambarcaţiunea, care transporta 19 imigranţi ilegal, s-a scufundat în apropierea staţiunii Çeşme, a informat o sursă care a vorbit în condiţii de anonimitate. Garda de Coastă a reuşit să salveze opt imigranţi.

Printre cei 11 migranţi înecaţi se numără şi 8 copii. Ambarcaţiunea s-a scufundat în Marea Egee în largul staţiunii Çeşme (100 km vest de Izmir), în apropierea insulei greceşti Chios. Naţionalitatea victimelor nu a fost stabilită deocamdată.

Acest naufragiu a avut loc la câteva ore după scufundarea unei alte ambarcaţiuni cu migranţi în Marea Ioniană, în apropierea insulei Paxos, care a făcut cel puţin 12 morţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici