Opt poliţişti, ucişi în Egipt de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi. Atacul, revendicat de reţeaua Stat Islamic

Bărbaţi înarmaţi neidentificaţi au ucis opt poliţişti îmbrăcaţi civil într-un atac comis asupra unui vehicul al forţelor de ordine în provincia Helwan, la sud de capitala egipteană Cairo, a anunţat Ministerul de Interne, citat de Reuters online.

356 afișări
Imaginea articolului Opt poliţişti, ucişi în Egipt de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi. Atacul, revendicat de reţeaua Stat Islamic

Opt poliţişti, ucişi în Egipt de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Ministerul a anunţat pe pagina oficială de Facebook că patru bărbaţi înarmaţi au ieşit dintr-un vehicul, au oprit maşina poliţiei, au tras focuri de armă şi apoi au fugit.

Locuitorii au declarat pentru Reuters că atacatorii purtau măşti.

Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atacul armat în care au fost ucişi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, opt poliţişti în apropiere de capitala egipteană Cairo, informează Reuters online.

Duminică, ministerul a anunţat că cei patru atacatori au oprit vehicului în care se aflau şi au tras focuri de armă asupra maşinii poliţiei, înaine de a fugi.

Locuitorii din oraşul Helwan au declarat pentru Reuters că atacatorii purtau măşti.

Bărbaţi înarmaţi neidentificaţi au ucis opt poliţişti îmbrăcaţi civil într-un atac asupra unui vehicul al forţelor de ordine în oraşul Helwan, la sud de capitala egipteană Cairo, a anunţat Ministerul de Interne.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici