Opt pompieri au murit în timp ce stingeau un incendiu la un depozit din Moscova: "Am sperat până în ultima clipă că sunt în viaţă"

Opt pompieri, despre care anterior se spunea că au dispărut în timp ce stingeau un incendiu la un depozit din estul Moscovei, au fost găsiţi morţi, a declarat pentru agenţia Tass o sursă din cadrul Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

894 afișări
Imaginea articolului Opt pompieri au murit în timp ce stingeau un incendiu la un depozit din Moscova: "Am sperat până în ultima clipă că sunt în viaţă"

Opt pompieri au murit în timp ce stingeau un incendiu la un depozit din Moscova: "Am sperat până în ultima clipă că sunt în viaţă"

"Trupurile a opt pompieri au fost găsite", a declarat sursa. "Am sperat până în ultima clipă că sunt în viaţă".

Biroul de presă al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că pompierii au stins incendiul la depozitul de mase plastice.

Purtătorul de cuvânt al ministerului a spus că pompierii au prevenit, de asemenea, explozia a 30 butelii de gaz de uz casnic şi au descărcat 67 de kilograme de amoniu de la instalaţia compresorului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici