Palatul de Justiţie din Grenoble, evacuat în urma unei alerte cu bombă

Palatul de Justiţie din Grenoble a fost evacuat în totalitate vineri dimineaţa, în urma unei alerte cu bombă, relatează publicaţia Le Dauphiné Libéré, citată de Le Figaro.

309 afișări
Imaginea articolului Palatul de Justiţie din Grenoble, evacuat în urma unei alerte cu bombă

Palatul de Justiţie din Grenoble, evacuat în urma unei alerte cu bombă (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii, poliţia a primit un apel telefonic în care a fost anunţată că două bombe urmau să explodeze în Palatul de Justiţie. Înainte de a încheia apelul, bărbatul care a lansat avertismentul a rostit cuvintele "Allah Akbhar" (Allah este cel mai mare).

Perimetrul de securitate este în curs de instaurare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici