Palatul Kensington împărtăşeşte informaţii actualizate despre Kate Middleton

  • Palatul Kensington împărtăşeşte informaţii actualizate despre Kate Middleton, în timp ce zvonurile se agită în legătură cu starea ei de sănătate.
  • Kate nu a mai fost văzută în public de când a suferit o intervenţie chirurgicală la mijlocul lunii ianuarie.
4275 afișări
Imaginea articolului Palatul Kensington împărtăşeşte informaţii actualizate despre Kate Middleton

Palatul Kensington împărtăşeşte informaţii actualizate despre Kate Middleton

Kate, prinţesa de Wales, "se simte bine", în timp ce continuă să se recupereze după o operaţie abdominală, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Purtătorul de cuvânt a respins recentele speculaţii de pe reţelele de socializare cu privire la starea de sănătate a lui Kate, declarând joi, pentru ABC News: "Palatul Kensington a precizat clar în ianuarie calendarul de recuperare a prinţesei şi vom furniza doar actualizări semnificative. Această direcţie rămâne valabilă".

Ultima actualizare importantă pe care palatul a furnizat-o despre Kate a venit pe 29 ianuarie, când prinţesa s-a întors acasă la Windsor, după o şedere de aproape două săptămâni în spital. A suferit ceea ce palatul a descris ca fiind o "operaţie abdominală planificată" la mijlocul lunii ianuarie.

Lipsa actualizărilor privind starea de sănătate a lui Kate, combinată cu absenţa ei din viaţa publică, precum şi cu faptul că soţul ei, prinţul William, a lipsit recent de la un angajament regal din cauza unei "probleme personale", au dus la speculaţii galopante cu privire la starea de sănătate a lui Kate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici