Până unde duce inventivitatea românilor. Ce fura un tânăr pentru a face rost de bani pentru un bilet de avion

Un român în vârstă de 24 de ani, suspectat de furt din magazin, a fost reţinut luni seara de serviciul de securitate al supermarketului Auchan având ascunse sub haină 16 produse în valoare totală de 420 de euro.

483 afișări
Imaginea articolului Până unde duce inventivitatea românilor. Ce fura un tânăr pentru a face rost de bani pentru un bilet de avion

Până unde duce inventivitatea românilor. Ce fura un tânăr pentru a face rost de bani pentru un bilet de avion (Imagine: Mediafax Foto)

Tânărul, a cărui identitate nu este precizată, a fost nevoit să îşi recunoască fapta, în urma unei percheziţii corporale fiind găsite asupra sa produse împotriva puricilor şi căpuşelor.. El a fost predat poliţiei naţionale, relatează site-ul francez Midilibre.fr

În cursul audierilor, românul a declarat că avea o înţelegere cu un prieten, şi anume el îi livra produse pentru deparazitare, iar acesta îi plătea biletul de întoarcere în România.

Românul a fost eliberat, după ce a primit un avertisment, şi urmează să se prezinte pe 3 martie în faţa unui delegat al procuraturii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici