Papa este bolnav. Şi-a amânat vizitele în Rusia şi Ucraina din cauza problemelor medicale

Papa Francisc a anunţat că este nevoit să amâne vizitele în Rusia şi Ucraina din cauza problemelor pe care le are le genunchi, potrivit Sky News.

809 afișări
Imaginea articolului Papa este bolnav.  Şi-a amânat vizitele în Rusia şi Ucraina din cauza problemelor medicale

Papa este bolnav. Şi-a amânat vizitele în Rusia şi Ucraina din cauza problemelor medicale

Papa Francisc a declarat că nu poate vizita oraşele Moscova şi Kiev decât după o întâlnire a liderilor religioşi în Kazahstan, la mijlocul lunii septembrie.

Papa susţine că medicul i-a interzis să călătorească din cauza unei probleme la genunchi, a declarat suveranul pontif pentru CNN Portugalia.

Papa Francisc a anunţat anterior că intenţionează să viziteze Ucraina şi Rusia pentru a promova dialogul între cele două ţări.

„Acum nu pot merge pentru că, după călătoria în Canada, a existat un mic regres cu recuperarea genunchiului şi medicul mi-a interzis, spunând: Înainte de Kazahstan nu puteţi călători", a explicat Papa Francisc.

Papa a dezvăluit că vorbeşte la telefon despre situaţia din Ucraina.

„Dar am menţinut legătura prin telefon... Între noi toţi, ceva ar putea fi făcut. Urmăresc (situaţia) cu durerea şi rugăciunile mele. Dar situaţia este cu adevărat tragică. Cred întotdeauna că, având un dialog, avansăm", a precizat Papa Francisc.

Papa a vorbit de mai multe ori despre războiul din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
papa,
vizite,
probleme

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici