Papa Francisc a salutat unul câte unul copiii ucraineni după la finalul audienţei generale

Papa Francisc a salutat unul câte unul copiii ucraineni după la finalul audienţei generale de miercuri. Copiii i-au dăruit desene cu simbolurile păcii sau în culorile steagului ucrainean. „Reînnoim rugăciunile pentru ca această cruzime care este războiul să fie oprită", a spus Papa Francisc.

211 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a salutat unul câte unul copiii ucraineni după la finalul audienţei generale

Papa Francisc a salutat unul câte unul copiii ucraineni după la finalul audienţei generale

La finalul audienţei generale de miercuri, Papa Francisc a adresat „un salut deosebit de afectuos" copiilor ucraineni, găzduiţi de câteva fundaţii din Italia.

„Cu acest salut adresat copiilor ne întoarcem la monstruozitatea războiului şi ne reînnoim rugăciunile pentru ca această cruzime care este războiul să fie oprită", a spus Papa Francisc.

Suveranul Pontif i-a salutat apoi, unul câte unul, pe copiii ucraineni prezenţi, însoţiţi de mame sau asociaţiile, dar şi de ambasadorul Ucrainei pe lângă Sfântul Scaun, Andrii Yurash.

Unii copii i-au dăruit Papei desene cu simboluri ale păcii (inimioare şi porumbei) sau în culorile galben şi albastru ale steagului ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici