Papa, un nou mesaj despre războiul din Ucraina: rugăciunea noastră merge către oamenii care suferă

Papa Francisc a transmis miercuri un nou mesaj despre războiul din Ucraina. Rugăciunea noastră merge către oamenii care suferă, a spus Papa, referindu-se la civilii afectaţi de război.

253 afișări
Imaginea articolului Papa, un nou mesaj despre războiul din Ucraina: rugăciunea noastră merge către oamenii care suferă

Papa, un nou mesaj despre războiul din Ucraina: rugăciunea noastră merge către oamenii care suferă

Papa a făcut apel la oameni să nu uite războiul din Ucraina, anunţă CNN.

Vorbind miercuri în cadrul audienţei săptămânale, el a îndemnat oamenii să păstreze în gândurile lor poporul „martir" din Ucraina.

„Să nu ne obişnuim să trăim ca şi cum războiul ar fi un lucru îndepărtat. Memoria noastră, afecţiunea noastră, rugăciunea noastră, ajutorul nostru merg întotdeauna.... către oamenii care suferă atât de mult şi care duc un adevărat martiriu", a spus Papa.

Marţi, Papa Francisc a declarat că războiul din Ucraina „a fost poate într-un fel provocat sau nu a fost prevenit", potrivit ziarului italian La Stampa.

De asemenea, Papa a vorbit despre „brutalitatea şi ferocitatea" războiului. „Pericolul este că vedem doar acest lucru, care este monstruos, şi nu vedem întreaga dramă care se desfăşoară în spatele acestui război, care poate că într-un fel a fost fie provocat, fie nu a fost împiedicat", a adăugat Papa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici