Partidul Conservator din Marea Britanie, pe primul loc în intenţiile de vot, dar nu va obţine majoritate

Partidul Conservator (centru-dreapta), condus de premierul Boris Johnson, se clasează pe primul loc în intenţiile de vot înaintea eventualului scrutin legislativ din Marea Britanie, dar nu va obţine majoritate parlamentară, arată un sondaj de opinie prezentat de postul Sky News.

573 afișări
Imaginea articolului Partidul Conservator din Marea Britanie, pe primul loc în intenţiile de vot, dar nu va obţine majoritate

Partidul Conservator, pe primul loc în intenţiile de vot, dar nu va obţine majoritate

Potrivit unui sondaj efectuat de Institutul YouGov, Partidul Conservator (centru-dreapta) este creditat cu 36% din intenţiile de vot, Partidul Laburist (centru-stânga), cu 23%, iar Partidul Liberal-Demcrat, cu 12%.

Partidul Verzilor ar obţine 6% din voturi.

În privinţa opţiunilor pentru postul de prim-ministru, liderul conservator, Boris Johnson, este preferat 43% dintre alegători, iar Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, are o susţinere electorală de 20%.

Camera Comunelor probabil va aproba marţi seară cererea premierului Boris Johnson de organizare a alegerilor parlamentare anticipate în decembrie, în efortul depăşirii crizei Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici