Pasageri debarcaţi dintr-un avion după ce unul dintre ei a aflat prin SMS că suferă de COVID-19

  • Un pasager a aflat că este infectat cu noul coronavirus în timp ce se afla la bordul unui avion
  • Incidentul s-a petrecut pe aeroportul Stansted din Londra
  • Ryanair spune că ceilalţi pasageri nu au fost puşi în pericol deoarece toată lumea, inclusiv cel infectat, purta mască
1430 afișări
Imaginea articolului Pasageri debarcaţi dintr-un avion după ce unul dintre ei a aflat prin SMS că suferă de COVID-19

Pasageri debarcaţi dintr-un avion după ce unul dintre ei a aflat prin SMS că suferă de COVID-19

Doi pasageri au fost daţi jos dintr-un avion Ryanair după ce unul dintre ei a primit un mesaj în care era anunţat că este infectat cu COVID-19, scrie Evening Standard.

Bărbatul urma să călătorească de la Londra la Pisa, dar imediat după îmbarcare a primit un SMS în care i se spunea că este pozitiv pentru noul coronavirus.

Personalul aeroportului, îmbrăcat în echipament de protecţie, i-au preluat pe bărbat şi pe persoana cu care călătorea, şi i-a dat jos din avion.

Pasagerul a anunţat chiar el personalul avionului despre rezultatul pozitiv, iar aceştia au alertat aeroportul.

„Întrucât acest pasager şi însoţitorul său au respectat regulile de sănătate ale Ryanair, purtau amândoi măşti [...], există puţine sau deloc riscuri de transmitere a COVID-19 către alţi pasageri şi membri ai echipajului pentru că toţi purtau o mască ”, a transmis Ryanair într-un comunicat.

Avionul a decolat spre Pisa cu o întârziere de o oră după ce locurile pe care au stat cei doi au fost dezinfectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici