Pasagerii riscă să stea până la PATRU ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturi din Europa. De ce sunt întârziate zborurile

Mii de zboruri au fost întârziate din cauza controalelor severe şi a personalului vamal insuficient, în unele dintre cele mai populare destinaţii turistice europene, avertizează o asociaţie a liniilor aeriene, citată de The Guardian.

7861 afișări
Imaginea articolului Pasagerii riscă să stea până la PATRU ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturi din Europa. De ce sunt întârziate zborurile

Pasagerii riscă să stea până la PATRU ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturile din Europa. De ce sunt întârziate zborurile

Pasagerii riscă să stea până la patru ore la cozi de aşteptare în aeroporturi din Madrid, Palma de Mallorca, Lisabona, Lyon, Milano sau Bruxelles.

Organizaţia A4E, ce reprezintă linii aeriene precum easyJet, British Airways, Ryanair, a anunţat că întârzierile au loc din cauza personalului insuficient şi a controalelor severe ce au loc în urma atacurilor teroriste din Paris şi Bruxelles.

Pasageri de pe întregul continent european şi-au exprimat în mediul online nemulţumirea în privinţa cozilor de la controlul paşapoartelor.

În primul weekend al verii, aproximativ 2,4 milioane de turişti britanici au plecat în vacanţe, conform agenţiei turistice Abta.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici