Patru membri ai reţelei Stat Islamic care pregăteau atentate, arestaţi la Moscova

Serviciile secrete ruse au anunţat luni arestarea a patru presupuşi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care planificau atentate vizând centre comerciale şi reţeaua de transport în comun din regiunea Moscova, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

1098 afișări
Imaginea articolului Patru membri ai reţelei Stat Islamic care pregăteau atentate, arestaţi la Moscova

Patru membri ai reţelei Stat Islamic care pregăteau atentate, arestaţi la Moscova

"Cei patru suspecţi" - un rus şi trei cetăţeni ai fostelor republici sovietice din Asia Centrală - "pregăteau o serie de atacuri vizând locuri foarte frecventate, inclusiv reţeaua de transport în comun şi mari centre comerciale din Moscova", a transmis Serviciul Federal rus de Securitate (FSB).

Suspecţii, care intenţionau să se arunce în aer, au fost arestaţi preventiv în regiunea Moscova.

FSB a anunţat şi arestarea unui alt membru al reţelei teroriste Stat Islamic, un specialist în fabricarea de armament.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici