Patru morţi în urma prăbuşirii unui elicopter în Macedonia

Patru persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit în sud-estul Macedoniei, a anunţat joi seara presa locală.

181 afișări
Imaginea articolului Patru morţi în urma prăbuşirii unui elicopter în Macedonia

Patru morţi în urma prăbuşirii unui elicopter în Macedonia (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În jurul orei 20.00 GMT (23.00, ora României), un elicopter de tip MI-17 s-a ciocnit de un pilon la periferia oraşului Strumica, la 200 de kilometri sud-est de Skopje, şi s-a prăbuşit.

Potrivit primarului oraşului Strumica, Zoran Zaev, citat de site-ul de ştiri libertas.mk, accidentul s-a soldat cu patru morţi.

Poliţia din Strumica, contactată de AFP, a confirmat producerea accidentului şi a afirmat că "există, din păcate, victime".

Bilanţul oficial al accidentului şi mai multe detalii vor fi comunicate mai târziu, au adăugat aceleaşi surse.

În 2008, un elicopter militar macedonean care transporta militari staţionaţi în Bosnia şi Herţegovina s-a prăbuşit la sud de capitala Skopje. Accidentul s-a soldat cu 11 morţi, toţi militari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici