Patru poliţişti ucişi, în urma unui atac în sediul central al poliţiei din Paris. Atacatorul, fost coleg cu cei omorâţi - VIDEO

Bilanţul atacului produs joi în sediul Poliţiei din Paris a ajuns la patru morţi, informează postul francez de televiziune BFM TV, citat de CNN.

9814 afișări
Imaginea articolului Patru poliţişti ucişi, în urma unui atac în sediul central al poliţiei din Paris. Atacatorul, fost coleg cu cei omorâţi - VIDEO

Patru poliţişti ucişi, în urma unui atac în sediul central al poliţiei din Paris. Atacatorul, fost coleg cu cei omorâţi - VIDEO

UPDATE ORA 16:20 În total, numărul persoanelor decedate se ridică la cinci, întrucât şi atacatorul a fost ucis.

Loic Travers, liderul sindicatului poliţiştilor de la Paris, a declarat că atacatorul era un fost angajat al Poliţiei, iar motivul atacului este încă necunoscut.

 

„A lucrat cu noi peste 20 de ani”, a spus Travers despre atacator.

 

 

 

UPDATE ORA 15:40 Unul dintre cei doi poliţişti răniţi în urma atacului de joi de la sediul Poliţiei pariziene a decedat, a informat un reprezentant al Sindicatului Poliţiei, citat de agenţia Reuters.

„Un coleg a murit în urma atacului. Un alt coleg se află în stare de şoc (...), iar autorul atacului a fost împuşcat de către un alt poliţist, a declarat Loic Travers, liderul sindicatului poliţiştilor de la Paris pentru BFM TV.

 

 

 

Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat joi doi poliţişti în sediul Poliţiei pariziene. Atacatorul a fost ucis.

UPDATE ORA 15:10 Cel puţin doi poliţişti au fost răniţi joi după ce un bărbat i-a atacat cu un cuţit în incinta sediului Poliţiei din capitala Franţei, Paris, potrivit site-ului France 24.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, atacatorul a fost ucis.

Postul francez de televiziune BFM TV informează că unul dintre poliţişti se află în stare gravă după atac.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei pariziene a refuzat pentru moment să comenteze incidentul.

Potrivit presei franceze, ministrul de Interne, Christophe Castaner, urmează să se deplaseze la faţa locului.

Autorităţile au izolat perimetrul, care include şi staţia de metrou Cité. Aceasta a fost închisă, din raţiuni de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici