Patru rachete ruseşti au lovit Odesa, anunţă armata ucraineană. "Inamicul continuă presiunea psihologică asupra populaţiei civile"

Rusia a tras sâmbătă patru rachete de croazieră asupra oraşului Odesa din sudul ţării, potrivit administraţiei militare regionale ucrainene, conform CNN.

353 afișări
Imaginea articolului Patru rachete ruseşti au lovit Odesa, anunţă armata ucraineană. "Inamicul continuă presiunea psihologică asupra populaţiei civile"

"Inamicul continuă nu doar distrugerea fizică a infrastructurii regiunii, ci şi presiunea psihologică asupra populaţiei civile", a declarat Comandamentul Operaţional (Sud) al armatei ucrainene, care a precizat că nu s-au înregistrat victime.

Administraţia militară regională a postat, de asemenea, o înregistrare video realizată cu o dronă care pretinde că arată un atac împotriva unei nave de patrulare ruseşti în Marea Neagră.

În ultimele zile, unităţi ale forţelor aeriene ucrainene au efectuat mai multe lovituri împotriva poziţiilor ruseşti de pe Insula Şerpilor, ocupată de Rusia, în largul coastei Crimeei.

Marţi, forţele armate ucrainene au declarat că au lovit cel puţin două poziţii militare ruseşti de acolo folosind o dronă militară Bayraktar UAV.

Între timp, Programul alimentar mondial al ONU a cerut redeschiderea porturilor din Odesa pentru a contribui la limitarea crizei globale a foametei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici