Patru răniţi după prăbuşirea unui elicopter militar în nordul Italiei -FOTO

Un elicopter militar s-a prăbuşit marţi în nord-estul Italiei, patru membri ai echipajului fiind răniţi în accident, dintre care doi sunt în stare gravă, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera.

177 afișări
Imaginea articolului Patru răniţi după prăbuşirea unui elicopter militar în nordul Italiei -FOTO

Patru răniţi după prăbuşirea unui elicopter militar în nordul Italiei -FOTO (Imagine: Tommaso Tori/Corriere di Bologna)

Din cauza unor probleme tehnice, elicopterul militar a încercat să aterizeze pe un aerodrom pentru avioane uşoare din apropierea oraşului Rimini, situat în nord-estul Italiei.

Elicopterul s-a prăbuşit pe pista aerodromului din Poggio Torriana, fiind distrus în totalitate. Cei patru membri ai echipajului au fost răniţi, doi fiind în stare gravă.

Aparatul de zbor aparţine Regimentului Vega din Rimini şi participa la un exerciţiu militar.

Răniţii au fost transportaţi la spitale din Cesena şi Rimini.

Autorităţile italiene investighează cauzele producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici