Patru români, arestaţi în oraşul francez Toulouse pentru că transportau 200 de kilograme de marijuana

Ofiţerii vamali responsabili cu anchetele judiciare au surprins, la începutul săptămânii trecute, patru români în oraşul francez Toulouse care aveau în maşinile lor 200 de kilograme de marijuana, relatează La Depeche.

1100 afișări
Imaginea articolului Patru români, arestaţi în oraşul francez Toulouse pentru că transportau 200 de kilograme de marijuana

Drogurile au fost confiscate, iar cei patru români, care erau câte doi în fiecare vehicul, au fost plasaţi în custodia poliţiei regionale judiciare din Toulouse.

După patru zile de detenţie, cei patru români, doi bărbaţi şi două femei, au fost aduşi vineri la Parchet şi apoi în faţa judecătorului de instrucţie Sun Yung Lazare.

Cei patru au fost puşi sub acuzare pentru transport şi deţinere de produse stupefiante şi închişi.

Drogurile nu aveau ca destinaţie finală oraşul Toulouse, anunţă La Depeche. Misiunea transportatorilor era, se pare, să le aducă până în Italia, poate în regiunea Milano, potrivit publicaţiei franceze.

Suspecţii au negat că ar fi ştiut ce substanţe transportau.

Potrivit poliţiei judiciare, primele verificări relevă faptul că acest transport nu era primul efectuat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici