Paul Manafort îşi va afla sentinţa pe 13 martie

Fostul şef de campanie al preşedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, îşi va afla sentinţa pe 13 martie pentru tentativa de manipulare a martorilor şi de conspiraţie împotriva Statelor Unite, potrivit unui document depus luni în instanţă, relatează Reuters.

926 afișări
Imaginea articolului Paul Manafort îşi va afla sentinţa pe 13 martie

Paul Manafort îşi va afla sentinţa pe 13 martie

Amy Berman Jackson, judecătorul federal care a prezidat cazul lui Manafort la Washington, planificase anterior audienţa pentru data de 5 martie, dar nu a motivat amânarea sentinţei.

Manafort a pledat anul trecut vinovat pentru conspiraţie împotriva Statelor Unite şi a început să coopereze cu procurorii care au lucrat la investigaţia procurorului special Robert Mueller privind intervenţia Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016 şi posibilele legături dintre campania lui Trump şi Moscova.

Atât Moscova, cât şi Trump au negat orice infracţiune.

În noiembrie, procurorii l-au acuzat pe Manafort că a încălcat înţelegerea, minţindu-i pe anchetatorii federali. Avocaţii lui Manafort au spus că acesta ar fi fost sincer cu anchetatorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici