Pentagonul condamnă vehement testul balistic efectuat de Coreea de Nord

Departamentul american al Apărării a condamnat vehement, luni, testul cu rachetă balistică efectuat de Coreea de Nord, catalogat de regimul de la Phenian drept un succes.

2002 afișări
Imaginea articolului Pentagonul condamnă vehement testul balistic efectuat de Coreea de Nord

Pentagonul condamnă vehement testul balistic efectuat de Coreea de Nord (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

"Suntem capabili să ne apărăm de un atac balistic nord-coreean şi vom lua toate măsurile pentru contracararea şi neutralizarea ameninţărilor la adresa teritoriilor aliaţilor", a declarat Jeff Davis, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

"Programul ilegal nord-coreean de înarmare nucleară reprezintă o ameninţare clară şi gravă", a precizat Jeff Davis.

Regimul stalinist din Coreea de Nord a anunţat testarea cu succes a unui nou tip de rachetă cu rază medie de acţiune.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici